2010. október 7., csütörtök

Gyerekségek... ördögfiókák

Lehet, hogy úgy tűnik az eddigiekből, hogy ide csuda jó gyerekek járnak, érző lelkű kis zsenik. Na igen, meg a minden bizonnyal szintén érző lelkű ördögfiókák. Minden évben kitör némelyiken a dili, és elkezdi összekeverni a könyveket, a betűjeleket, eltünteti a sakkfigurákat... Most éppen ez zajlik, elismerem, egy kicsit zaklatott vagyok miatta, de se kedvem, se időm nincs őrködni. Abban bízom, miközben visszapakolok, keresgélek, hogy majdcsak ráun a drága gyermek. De ha a kezeim közé kerülne, főleg egy hajtós nap végén, hát...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hogy ez milyen ismerős! :) És minden évben van néhány olvasó aki ellenálhatatlan kényszert érez, hogy sorokat taszigáljon be, de a sima válogatásnál is jól látható mi érdekelte őket. Ilyenkor én is úgy érzem , hogy szeretném a benyomott könyvek közé tenni a kis rosszcsontokat!

csbk írta...

Ugye? De a múltkor elkaptam pár betolósat (az összes szépen a polc széléhez igazított könyvet betolják a polc lehátuljába), kiderült, hogy harmadikos kislányok, akik szerint úgy sokkal, se sokkal szebb! :)