2008. július 6., vasárnap

Megint fontos dolgok

  • Elsőszülött I. 22 éves lett - öregítenek bennünket a gyerekeink! :)
  • Megnéztem Gy.-vel a Szex és New Yorkot - nagyonnagyon jól esett! Ne kelljen indokolnom, kellenek az ilyen filmek a női léleknek és kész. Legalábbis 40 fölött...
  • Edzünk a balatoni túrára, mivel amióta nem kell bejárnom dolgozni, az a napi 10-es erősen hiányzik. Na nem mintha annyi elég lenne, a mostani edzés sem az, merthogy született alföldi lévén az emelkedőkkel nyilván nem fogok boldogulni. Főleg, hogy szeretett kerékpárom max. City bike, semmiképpen sem Mountain bike. Sebaj, majd tolom ahol kell. :) Viszont ma láttam barázdabillegetőt túra közben, ez (is) egy kifejezetten szép kismadár!
  • Vettem a szombathelyi utazásra, ami laza 5+5 órás vonatozás lesz Siófokról (Szegedről órákkal több lenne), egy leárazott könyvet. Kávé és kung-fu a címe, egy nő írta és az Ulpius Ház adta ki. Megnéztem, a nő Karen Brichoux. Szóval nagyon tetszik a borítója, s úgy kell visszafognom magam, hogy ne kezdjek az olvasásának.
  • Csak lestem, amikor le akartam metszeni az elnyílt íriszek leveleit: négy kicsinyke levelibéka tanyázik rajtuk! Akkorák, mint egy-egy szilvamag - nagyon jó fejek, mozdulatlanok, olyanok, mint parányi buddhák. Tegnap egy gyíkocskával néztem farkasszemet - azt hitte a kis buta, hogy nem veszem észre. Az viszont tény, hogy amint elfordítottam a fejem, villámgyorsan eliramodott. Egy null neki.
  • Elkezdődött a szabadtéri a Turandottal. Anyám is megnézte, szerinte szép volt, csak a szöveget nem értette, Ancsi szerint viszont, aki az idén ismét ott dolgozik, dög unalom. Na tessék. Majd mi is megyünk a Benyovszkyra, tök jó lesz, a Ghymes zenél, a végén lesz táncház is.
  • Kicsit megborítottak megint a pesti események. Hogy 702-t idézzem, kőkemény. :(

Nos, most egy szuszra ennyi fontos dolog jutott eszembe.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Aha -szóval te Siófokról jössz Szombathelyre? Mert én 22-ig Balatonmárián leszek, este haza, majd másnap Budapestről Szombathelyre. 23-án délután már ott leszek, úgy dél körül indul a vonatom!

csbk írta...

Neked Pestről közelebb van Szombathely (pedig mehetnénk együtt!), mint nekem Szegedről, úgyhogy úgy döntöttem, nem jövök előtte haza, hanem onnan utazom Sz-re. Igaz, kicsit toprongyos leszek, meg kócos, meg ilyenek, de hát ez van. Ja de én csak 24-én megyek! :(

zAngi írta...

Egy dolgot mintha kifelejtettél volna a felsorolásból. Sehogy sem találom a zentai kirándulás tervét. :-( Pedig én várlak ám!

zAngi írta...

Egy dolgot mintha kifelejtettél volna a felsorolásból. Sehogy sem találom a zentai kirándulás tervét. :-( Pedig én várlak ám!

zAngi írta...

Bocs, nem mondok mindent kétszer, csak türelmetlen voltam...

csbk írta...

Nincs ám elfelejtve, ha neked is jó, augusztus lesz belőle. De Szombathelyen találkozunk! :)

zAngi írta...

Kicsit szomorka vagyok, mert ez már annyit halasztódott.

csbk írta...

Ne legyél szomorka, megyünk és majd még meg is unsz bennünket! ;)