2008. február 25., hétfő

Elpazarolt órák

Megnéztem az Alaszkát - szuper, ugyanolyan friss, mint 15 éve volt, megint imádni fogom -, pedig írnom kellett volna a cikket. Délelőtt egy egész órát meghitt együttlétben töltöttem a gyönyörűséges új könyvekkel, miközben barbár módon lepecsételtem őket - viszont most nem sajnáltam az időt, jól esett lapozgatni őket, símogatni a borítójukat, beléjük olvasni. Kb. ez volt az utolsó alkalom erre, a továbbiakban beindul a "feldolgozóipar", aztán meg mennek az olvasókhoz, akik meg fogják györötni őket, összegyűrik, beleírnak, lekávézzák, elveszítik... Délután pedig Sz. P.-vel megintcsak majdnem egy órán keresztül Harry Pottereztünk - muszáj volt kibeszélni magunkból az élményt, ráadásul még hagytam, hagy magyarázzon meg dolgokat, amiket szerinte én nem jól értelmeztem. Nagyon élvezte, hogy most aztán tényleg ő az okosabb! (hiába 12 éves, pasiból van :)) Ja, és még Zs-nek is vettünk cipőt, azt is élveztem, mert nagyon jó volt kettesben lenni vele - ráadásul nem válogatott sokat, önként letette a 16 ezres cipőt, mondván, úgyis szétfocizza egy pillanat alatt, akkor meg minek. Annyira okos ez a gyerek! :)
Na, az a lényeg, hogy semmit sem haladtam, de még a gondolataimat sem szedtem össze, hanem minden mással foglalkoztam, és foglalkozom, hiszen most is ezt a bejegyzést írom, pedig már a cikket kellene. Akkor most megyek.
Ja, J. szerint idétlenek és eröltetettek a rigóneveim, szerinte Casanovának kellene nevezni. De miért éppen Casanova?

3 megjegyzés:

wildgica írta...

"Megnéztem az Alaszkát - szuper, ugyanolyan friss, mint 15 éve volt, megint imádni fogom -, pedig írnom kellett volna a cikket."

Nah, tökugyanezt akár én is írhattam volna. :D

Névtelen írta...

Megpróbáltam csalni, és még egyszer szavazni Rémuszra, de nem vette be a rendszer, frissítés után sem... :)

Nem baj, esetleg még holnap reggel a munkahelyi gépemről próbálkozom: azt már csak nem ismeri fel, hogy ott is én ülök! :))

csbk írta...

Nem sikerült? Még a végén Otelló nyer! (vagy szavazzak én is? ;))