2008. január 7., hétfő

Élénkülő aktivitás

Csak összehoztuk mára az új kiskönyvtáros rendszert: megvan a délelőtti beosztás egy hónapra, úgy tűnik, mindenki elégedett. Ja, lettek még kölcsönzősök is. A többi dolgot úgy gondolom, szépen lassan fogom adagolni nekik. Délutánra pedig jelentkezett három új kiskönyvtáros...
Nem akarok egyedül dönteni a vetélkedő témájáról, úgyhogy ma közvéleményt kutattam a gyerekek és a hallgatók körében. Eddig úgy tűnik, markáns különbség van a két téma között: Mátyás és a reneszánsz - Szeged a középkorban kontra Olimpiai játékok története - Szeged sportja. Egyelőre nem árulom el, melyik vezet. Holnap még folytatom a kérdezősködést, s délután fél 4-re eredményt hirdetek magunknak, s elkezdhetjük a szervezkedést. Rettegjetek kiskönyvtárosaim! :)
Volt ma egyesületi vezetőségi - megint a régi helyen. Ennek nagyon örültem, mert újra kaptunk kávét is, és ezek nagyon finom kávék ám! De ennél fontosabb, hogy végre mozdul valami egyesületi szinten, szaporodnak a programok, s úgy tűnik, lehetőség lesz online közösség alakításra is - blogolni fogunk. Többes számot írtam, mert terveim szerint nem én fogom egyedül csinálni, hanem minden frakciónak - felsőoktatásiak, közművelődésiek és persze iskolaiak - lesz "szószólója", szerkesztője, aki a saját társasága dolgait intézi. Kell egy kis pr, kis reklám, és sok-sok kitartás ahhoz, hogy tényleg rendesen működjön, de én bizakodó vagyok.
28-án előadást kell tartanom, részleteket még nem tudok, csak Gy. szólt, hogy tudjak róla. Hát jó, tudok. :)
Vízkereszt után vagyunk, leszedtük a díszeket a könyvtában, elpakoltam az adventi koszorút, a füzéreket, leszedtem a kis műfenyőnk díszeit. Hiányoznak!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha beindultok, kérem az új linket! :)

csbk írta...

Íme: http://csmke.klog.hu Persze van még mit csinálni rajta... :)