2007. szeptember 19., szerda

Pörgés

Ahhoz képest, hogy reggel alig bírtam kimászni az ágyból, a fejem tele volt/van mindenféle anyaggal, ami nem az agyam, s nem vágytam semmi másra, mint egy kis ide-oda kattintgatásra, jó pörgős napom lett!
Gőzerővel beindult a Népmese Napjának a szervezése, és akkora öröm ért, hogy azóta is a hatása alatt vagyok. Ugyanis amikor nekikezdtem körutamnak, hogy meggyőzzem a tanítókat, hogy milyen jó dolog is ez, az első kolléganőnek a kezében megláttam a felhívásunkat kinyomtatva szép színesben! Kiderült, hogy letöltötte a blogról! És hogy ott van, azt meg az iwiw üzenőfalán látta meg! És még nincs vége, mert a másodiknál is ott volt! Sőt, a második elviszi a gyerekeket arra a kiállításra, amit legutóbb ajánlottam a blogon. Hihetetlen élmény, az első igazi visszaigazolás, hogy van értelme csinálni a blogolást, iwiwezést... Aztán délután jöttek a mesemondó gyerekek, aranyosak és helyesek, és még Em is bevállalt egy Kőlevest. :)
De még mindig nincs vége. Régóta igérgetem a Kalyber rajongóknak, hogy meghívom a rajzolót. Ma kipattant az isteni szikra, hogy mi lenne, ha az Iskolai Könyvtárak Világnapja alkamából hívnám meg, és az egész napot a képregényeknek szentelnénk. Ennek örömére regisztráltam a IKV honlapjára is magunkat, majd írtam a srácnak, aki boldogan jön! Na, már csak a többit kell megszevezni, de erre még van idő. Amúgy rémesen tájékozatlan vagyok ezen a téren, én Pifftől Garfieldig jutottam kb., és hát ez elég kevés. Erre már más is felhívta a figyelmemet, de úgy látszik, nem hiába. :) Megnéztem a Panel blogját, de csak arra volt jó, hogy rájöjjek, még annál is hülyébb vagyok a dologhoz, mint gondoltam. De ma még ez sem szegte kedvem. :)
És megérkezett a cikkem tiszteletpéldánya. Ja, és összevontam 14 rekordot is. :)))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Királyos vaaaaagy! :)
Csak így tovább! ;)

csbk írta...

Köszi! :)